Srdíčkový den pro maminky 17.5.2018

Čtvrteční odpoledne 17.5.2018 patřilo v naší mateřské škole MAMINKÁM!  Děti a paní učitelky uspořádaly pro maminky SRDÍČKOVÝ DEN.

Sál obecního úřadu byl toto odpoledne vyhrazen hlavně pro maminky, ale rádi jsme uvítali i tatínky a všechny další hosty, kteří se na nás přišli podívat.  

Děti se na tento "maminkovský" den velmi těšily a pilně nacvičovaly už dlouho před tím.

Berušky předvedly maminkám jak krásně umí zpívat a recitovat a dokonce zatancily svůj oblíbený "beruščí taneček". 

Po vystoupení Berušek následovalo pásmo písniček a básniček v podání Motýlků a Sluníček. Také děti z těchto tříd předvedly své umění ve své plné kráse. 

Srdíčkové odpoledne bylo zakončeno tanečkem z kroužku "Roztančené nožičky" pod vedením paní učitelky Karolíny Kotnourové. 

Celé představení bylo profesionálně nazvučeno, takže slyšeli všichni hosté,i u zadních stolků. Pánům zvukařům děkujeme a děkujeme také obci Rudoltice za možnost uvést Srdíčkový den v sále obecního úřadu. 

O výzdobu sálu se postataly paní učitelky spolu s dětmi. Děti taktéž připravily jednohubky a o sladké mámení na každém stole se zasloužily paní Eva Klímková a Hanka Minářová. Moc všem děkujeme!

Děti byly odměněny velkým potleskem. Věříme tedy milé maminky, že se Vám naše vystoupení líbilo a také Vás potěšilo přáníčko a dáreček, které děti spolu s paní učitelkami vyrobily.

Všem přejeme krásné pokračující jaro, radost z dětí a plno úsměvů na tváři!

Martina Větrová

vedoucí učitelka MŠ